Fahéjas-almás palacsinta
- 20 dkg liszt
- 2 tojás
- fél liter tej
- csipet só
- fél deci olaj
- 3-4 nagy alma
- fahéj
- vaníliacukor
Elkészítése:
A lisztet, a tojásokat, a tejet és a sót csomómentesen összekeverjük. Kézimixerrel gyorsabb és egyszerűbb.
Palacsintasütőben kis olajjal kisütjük a palacsintákat.
Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, vaníliacukorral és fahéjjal ízesítjük. A felesleget levet kifacsarjuk, hogy ne áztassa el a palacsintatésztát.
Megtöltjük a palacsintákat, a tetejére még szórhatunk a fahéjból.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2014-10-10, in Desszertek and tagged Fahéjas-almás palacsinta, palacsinta. Bookmark the permalink. Fahéjas-almás palacsinta bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.