Igazán laktató reggeli: lisztes rántotta

Ettől a reggelitől a legnagyobb étvágyúak is garantáltan jól laknak!

Hozzávalók:

Ahány tojás, annyi kanál liszt

  • 6 db tojás
  • 6 kanál teljes kiőrlésű liszt
  • só ízlés szerint
  • olaj sütéshez

Elkészítése:

A tojásokat megmossuk, megtöröljük, feltörjük egy tálba, villával felverjük, sózzuk. Hozzáadjuk a lisztet, csomómentesre keverjük.

Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, ráöntjük a palacsintasűrűségű tésztát. Ha megsült az egyik oldala, megfordítjuk és kis darabokra vagdossuk fakanállal. Pirulásig sütjük. Pirított szalonnával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2018-08-17, in Előétel and tagged , , . Bookmark the permalink. Igazán laktató reggeli: lisztes rántotta bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.