Paradicsomos-krémsajtos csirke

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHozzávalók:

  • fél kg csirkemell
  • egy paradicsom
  • egy paprika
  • krémsajt
  • fűszerek: só, bors, bazsalikom, oregánó, chili

Elkészítése:

Előmelegítjük a sütőt.

A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, fűszerezzük, és olajban puhára sütjük.

Míg sül a hús, elkészítjük a mártást. Egy paradicsomot és egy paprikát feldarabolunk és egy olyan edénybe tesszük, amiben botmix-szerrel össze tudjuk turmixolni. Teszünk hozzá krémsajtot, sót, borsot, chilit, mehet bele oregánó, bazsalikom is. Összeturmixoljuk.

A már majdnem kész húsra öntjük és tovább sütjük.

A végén sajtot is reszelünk rá, amit rápirítunk.

Burgonya chips-szel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2014-10-03, in Főételek and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Paradicsomos-krémsajtos csirke bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.