Csirkés, zöldséges saslik

csirkés saslikSaslik – Finom vacsora minden földi jóval!

Hozzávalók:

  • fél kg csirkemell
  • 5-6 burgonya
  • egy szál kolbász
  • 1 db padlizsán
  • 1 db cukkini
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db paprika
  • 1 db paradicsom
  • só, bors, delikát
  • hurkapálcika

Elkészítése:

Vegyük az alapanyagokat, a burgonyát hámozzuk meg és vágjuk karikára, a csirkemellet mossuk meg és vágjuk kockákra, a kolbászt, a zöldségeket is hámozzuk meg és karikázzuk fel.

A sütőt melegítsük elő, addig húzzuk fel a pálcikára a finomságokat.

A sütőlapot béleljük ki sütőpapírral, tegyük rá a saslikokat, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg delikáttal, locsoljuk meg olívaolajjal, és süssük, míg a hús megpuhul.

Csirkés, zöldséges saslik

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2013-10-03, in Főételek and tagged , , . Bookmark the permalink. Csirkés, zöldséges saslik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.