Mikulás csokoládés szamócapuding
Maradt még csokoládé abból, amit a Mikulás hozott? Húzz elő a fiókból egy pudingot és jöhet egy finom desszert!
Hozzávalók:
- 1 csomag szamóca ízű puding
- 500 ml tej
- 3-5 kanál cukor
- Mikulás csokoládé
- 150 g fagyasztott erdei gyümölcs mix
- fél csomag tortazselé
Elkészítése:
Fél liter tejjel és 3-5 kanál cukorral felfőzzük a pudingport. Félig megtöltjük a pohárkáinkat a pudinggal, összetördelt mikulás csokikat szórunk rá, erre mehet még egy adag puding úgy, hogy maradjon még hely a gyümölcsös zselérétegnek.
A fagyasztott gyümölcsöt cukorral és kevés vízzel felfőzzük, fél csomag tortazselét keverünk hozzá és amikor már sűrűsödik, a puding tetejére csorgatjuk.
Így melegen is nagyon finom, de hűtőben tárolás után is isteni desszert.
A tetejére is szórhatunk még csokit!
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2017-12-12, in Desszertek and tagged gyümölcszselé, Mikulás csoki, Mikulás csokoládés szamócapuding, puding. Bookmark the permalink. Mikulás csokoládés szamócapuding bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.