Sült lazac és garnélanyárs friss salátával

sült lazas és garnélanyársHa valami könnyűre és nagyon finomra vágysz ebben a kánikulában, íme egy recept, ami még hamar kész is van!

Hozzávalók (2 személyre):

  • 2 db lazacfilé
  • negyed kg garnéla
  • 1 db mozarella
  • 2 db citrom
  • friss salátakeverék

Elkészítése:

A lazacfiléket és a garnélát sózom, borsozom, és olívaolajon megsütöm.

A lazacfiléket salátakeverékre helyezem, meglocsolom citrom levével.

A garnélákat mozarellával és citrommal nyársra húzom.

nyári haltal

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2015-08-11, in Főételek and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Sült lazac és garnélanyárs friss salátával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.