Sonkás-sajtos lepény

sonkás-sajtos lepénySajtos-sonkás lepény – Kicsit újragondoltuk a klasszikus sonkás-sajtos melegszendvicset.

Hozzávalók:

  • 400 g leveles tészta
  • 1 piros pritaminpaprika
  • 1 sárga pritaminpaprika
  • 2 paradicsom is jöhet rá
  • 10 dkg sonka
  • 15 dkg sajt

Elkészítése:

Egy nagy tepsit vékonyan kikenünk olajjal (vagy használhatunk sütőpapírt), és kigörgetjük rá a leveles tésztát. Nyolc egyenlő szeletre vágjuk, villával megszurkáljuk, tojással megkenjük és 10-12 percre előmelegített sütőbe tesszük.

Míg sül, lereszeljük a sajtot, felvágjuk a paprikát (paradicsomot), és a sonkával együtt a megsült szeletekre pakoljuk. Addig sütjük még, míg a sajt megolvad.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2013-08-10, in Előétel. Bookmark the permalink. Sonkás-sajtos lepény bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.