Aszalt szilvával töltött csirkemell

 

Aszalt szilvával töltött csirkemell – Könnyű, de laktató finomság a nagy nyári hőségben.

Hozzávalók:

  • csirkemell (fejenként egy, nagy étvágyúaknak kettő)
  • egy csomag aszalt szilva
  • fűszerek (só, bors, őrölt curry, Delikát)

Elkészítés:

A csirkemelleket megtisztítjuk és éles késsel rést vágunk rajtuk, megsózzuk és aszalt szilvával teletömjük, a végét összetűzzük – fogpiszkáló kiváló erre a célra.

A megtöltött csirkemelleket kiolajozott tepsibe helyezzük, sózzuk, borsozzuk, mehet rá egy kis őrölt curry és Delikát.

Előmelegített sütőben fél óráig sütjük.

Salátával tálaljuk, díszítésnek használjuk a megmaradt aszalt szilvákat, ajánlunk még hozzá őszi barackot.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2012-07-26, in Főételek and tagged , , , . Bookmark the permalink. Aszalt szilvával töltött csirkemell bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.