Őszibarackos mellehusi

Őszibarackos mellehusiŐszibarackos csirkemell – Akik szeretik az édes és a sós ízek ötvözését!

Hozzávalók:

  • egy doboz őszibarack konzerv
  • fél kiló csirkemell
  • bacon
  • bors
  • sajt

Elkészítése:

A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, alaposan befűszerezzük, sóval, borssal, delikáttal, tehetünk rá pácot is. Egy kizsírozott tepsibe egymás mellé fektetjük a hússzeleteket, a tetejére baconszeleteket helyezünk, és szép rózsaszínre sütjük a húst, a bacont pedig ropogósra.

Amikor már majdnem kész, rátesszük az őszibarackot és a sajtot. Amikor a sajt megolvad és megpirul, elzárjuk a gázt, és tálalhatjuk.

Köretnek burgonyapürét ajánlok!

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2012-01-08, in Főételek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Őszibarackos mellehusi bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.